Kontakt os

Kontakt Rent.fo

Velkommen til vores kontaktside! Vi er her for at hjælpe dig med alle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have om vores produkter eller tjenester. Brug kontaktoplysningerne nedenfor til at komme i kontakt med os.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, typisk inden for 0-24 timer. Hvis du ikke hører fra os inden for dette tidsrum, bedes du tjekke din spam-mappe eller følge op på os for at sikre dig, at vi har modtaget din besked.

Hvis du foretrækker at kommunikere med os online, kan du også bruge formularen på denne side til at sende os en besked. Du skal blot udfylde formularen med dit navn, din e-mailadresse, dit emne og din besked, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Tak for dit besøg på vores hjemmeside, og vi ser frem til at høre fra dig snart!

Kontakt os:

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact form 1″]

Tak, fordi du overvejer at benytte Rent.fo til dine transportbehov. Vi er forpligtet til at yde enestående service og levere pålidelige køretøjer af høj kvalitet til alle vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores udlejningsproces, udlejningspolitik eller om de køretøjer, vi har til rådighed, er du velkommen til at kontakte os. Vores kyndige og venlige personale er her for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål og give dig al den hjælp, du har brug for.

Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, typisk inden for en arbejdsdag. Du kan også besøge vores udlejningssted i åbningstiden for at tale med en repræsentant personligt.

Endnu en gang tak fordi du har valgt Rent.fo. Vi glæder os til at hjælpe dig og hjælpe dig med at komme videre til din destination.