Lej en bil på Færøerne!

Altid nye og rene biler

Search for your rental car

You can choose pickup and return place after you have found your car!

Choose date that you want to rent a car

Feature Image Preview Image
Biludlejning på Færøerne
Rent.fo er et biludlejningsfirma med base i Tórshavn, Færøernes hovedstad. Vi har gode tilbud på daglig, ugentlig og langtidsleje. Find de billigste priser, for din fremtidige biludlejning på Færøerne. Book nu til de lavest mulige priser. Lej en bil Færøerne.

Lej en bil på Færøerne

Lej en bil på Færøerne

At leje en bil på Færøerne, er den bedste måde at rejse rundt på, og du vil få det bedste ud af din ferie.

Hos Rent.fo mener vi, at det skal være en problemfri og behagelig oplevelse at leje en bil, især når vi betjener dig. Derfor bestræber vi efter at give vores kunder biler af høj kvalitet, enestående kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Uanset om du har brug for en bil til forretning, fornøjelse eller en særlig lejlighed, har vi et bredt udvalg af biler, der passer til dine behov og dit budget. Vores bilpark, der spænder fra kompakte biler til bykørsel til luksus-SUV’er til lange køreture, vedligeholdes og inspiceres regelmæssigt for at sikre din sikkerhed og komfort.

Vores venlige og kyndige personale er engageret i at hjælpe dig med at finde den perfekte bil og besvare alle de spørgsmål, du måtte have om vores udlejningsproces. Vi tilbyder også praktiske afhentnings- og afleveringssteder, fleksible lejeperioder og valgfrie ekstraudstyr som GPS, barnesæder og ekstra forsikringsdækning.

Hos Rent.fo forstår vi, at det nogle gange kan være stressende eller overvældende at leje en bil. Derfor er det vores mission at give dig en stressfri og behagelig lejeoplevelse, fra det øjeblik du foretager din reservation til det øjeblik, du afleverer bilen tilbage.

Alt i alt er det et smart valg at leje en bil hos os for alle, der har brug for pålidelig og billig transport. Med vores brede udvalg af køretøjer, konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice er vi sikre på, at vi kan opfylde dine behov og overgå dine forventninger.

Tak, fordi du overvejer at benytte Rent.fo til din biludlejning. Vi glæder os til at betjene dig og hjælpe dig med at gøre din næste rejse til en uforglemmelig oplevelse.

Rent.fo – Biludlejning på Færøerne

Kontakt os


  Kontor:


  R. C. Effersøesgøta 17


  FO-100 Tórshavn  Færøerne


  Telefon:


  +298 716060


  E-mail:  info@rent.fo
  booking@rent.fo


  Åbningstider:


  Åbningstider: Mandag – søndag
  08:00 – 17:00

  Vores vurderinger

  5/5

  Vi elsker succes!

  Our Partners

  img
  img
  img
  img