Lejevilkår

LEJEVILKÅR OG BETINGELSER FOR LEJE

  1. KRAV TIL UDLEJNING

For at leje en bil skal føreren være mindst 21 år gammel og have et gyldigt kørekort og et kreditkort i sit navn. Kørekortet skal være gyldigt i hele lejeperioden, og kreditkortet skal have tilstrækkelige midler til at dække lejeudgifterne, depositum og eventuelle andre ekstraudgifter.

  1. LEJEPERIODE

Lejeperioden starter og slutter på de datoer og tidspunkter, der er angivet i reservationsbekræftelsen. Hvis lejer ønsker at forlænge lejeperioden, skal han/hun kontakte os mindst 24 timer før det planlagte afleveringstidspunkt for at få en godkendelse og betale eventuelle ekstra lejeomkostninger.

  1. LEJESATSER

Lejepriserne er baseret på lejeperiode, køretøjstype og eventuelle yderligere tjenester eller udstyr, som lejeren ønsker. Lejepriserne omfatter ikke brændstof,  parkeringsafgifter, bøder eller andre ekstra gebyrer. Lejer er ansvarlig for at betale disse gebyrer direkte.

  1. BETALING

Lejer skal betale hele lejeprisen og eventuelle andre tillægsgebyrer før afhentning af bilen. Vi accepterer kreditkort, kontanter. Personlige checks accepteres ikke.

  1. INDBETALING

Vi har 0 DDk i Deopitum

  1. FORSIKRING

Lejevognen er forsikret mod skader, tyveri og erstatningsansvar i henhold til forsikringsbetingelserne i forsikringspolicen. Lejer er ansvarlig for enhver skade eller tab på det lejede køretøj, uanset skyld, op til det beløb, der er angivet i lejekontraktens selvrisiko. Lejer kan købe yderligere forsikringsdækning mod et tillægsgebyr.

Selvrisiko er : 6500 dkk

  1. BRUG AF KØRETØJ

Lejer skal anvende det lejede køretøj på en ansvarlig og lovlig måde og kun til de formål, der er anført i lejeaftalen. Lejer er ansvarlig for alle skader eller tab, der skyldes brugen af det lejede køretøj, herunder skader på selve køretøjet, andre køretøjer og ejendom.

  1. TILBAGELEVERING AF KØRETØJET

Lejer skal aflevere det lejede køretøj på den dato, det tidspunkt og det sted, der er angivet i lejekontrakten. Hvis lejeren afleverer køretøjet efter det planlagte afleveringstidspunkt, kan han/hun blive opkrævet et gebyr for forsinkelse. Hvis lejer returnerer køretøjet til et andet sted, kan han/hun blive opkrævet et ekstra gebyr.

  1. ANNULLERING

Lejer kan til enhver tid annullere reservationen, men der kan blive pålagt et afbestillingsgebyr, hvis annulleringen foretages inden for en vis tidsramme før det planlagte afhentningstidspunkt. Afbestillingsgebyrerne varierer afhængigt af køretøjstype og lejeperiode.

  1. YDERLIGERE BETINGELSER

Der kan gælde yderligere vilkår og betingelser for visse udlejninger eller tjenester, og de vil blive oplyst på tidspunktet for reservationen eller afhentningen af udlejningen.

Hvis du har nogle spørgsmål om disse betingelser eller ønsker at ændre din leje, bedes du kontakte os på info@rent.fo

Venligst Rent.fo