Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Tak for dit besøg på vores hjemmeside for biludlejning Rent.fo . Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og din ret til privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores politik eller vores praksis med hensyn til dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os.

Når du besøger vores websted, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Når du surfer på vores websted, indsamler vi desuden oplysninger om de enkelte websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgetermer, der henviste dig til vores websted, og oplysninger om, hvordan du interagerer med vores websted.

Vi indsamler de personlige oplysninger, som du giver os, når du foretager en reservation af en bil på vores websted. Disse personlige oplysninger kan omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, betalingsoplysninger og andre relevante oplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din reservation og til at kommunikere med dig om din leje.

Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til markedsføringsformål, f.eks. til at sende dig e-mails med salgsfremmende oplysninger om vores tjenester. Du har til enhver tid ret til at fravælge at modtage disse e-mails.

Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjepartstjenesteudbydere, f.eks. kreditkortselskaber og e-mailmarkedsføringstjenester, for at behandle din reservation og give dig vores tjenester.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis loven kræver det, eller hvis vi mener, at en sådan handling er nødvendig for at (a) opfylde en retlig forpligtelse, (b) beskytte og forsvare vores rettigheder eller ejendom, (c) forebygge svig, (d) beskytte sig mod juridisk ansvar, eller (e) beskytte vores kunders og offentlighedens sikkerhed og tryghed.

Vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang eller offentliggørelse. Vi kan dog ikke garantere sikkerheden for dine personlige oplysninger, der sendes til os via internettet.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne politik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder i forbindelse med dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på info@rent.fo

Venligst Rent.fo

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]